Restaurant

Locaţia noastră situată în Tulcea, strada Elizeului, numărul 88( pădurea Bididia), organizează nunţi, botezuri, ciorbă de potroace, diverse mese festive, în funcţie de bugetul şi preferinţele fiecăruia.

Pentru evenimentele pe timp de noapte, desfăşurate între orele 23 -06, este nevoie, în mod normal, de un minim de 100 persoane. Cu toate acestea, suntem conştienţi că unele evenimente pot strânge maxim 50-60 de participanţi. Din acest motiv, încercăm să sincronizăm 2 evenimente, în paralel, în cele două saloane de care dispune locaţia noastră.

Preţurile meniurilor noastre sunt flexibile, gândite atât pentru evenimente pe timp de zi, cât şi petru evenimente pe timp de noapte. Încercăm să oferim o diversitate cât mai mare de preţuri si meniuri, astfel încât să putem acoperi nevoile tuturor.

Meniurile de nuntă pornesc de la 200 lei.
Detalii în linkul de mai jos:

https://intimus.ro/meniuri-nunta-tulcea/

Meniurile pentru botez de la 160 lei.
Detalii în linkul de mai jos:

https://intimus.ro/meniuri-botez/

Pentru a vizualiza toate tipurile de meniuri disponibile in locaţia noastră, pentru orice tip de eveniment, accesaţi linkul de mai jos:

https://intimus.ro/evenimente/

Dacă aveţi întrebări suplimentare sau doriţi să veniţi în locaţia noastră pentru a afla mai multe detalii, ne puteţi suna la numărul de telefon +40 725 691 698

Salon evenimente Tulcea, meniu nunta Tulcea,